PROZONE DMS za Asset Management – eDocumentus

Nafta i gas
Komunalne usluge i elektroprivreda
Industrija čelika
Finansijski sektor
Kompanija PROZONE pruža rešenja za upravljanje imovinom i poslovanjem koja su bazirana na IBM Maximo softverskim proizvodima. Naša industrijska rešenja pomažu kompanijama da upravljaju proizvodnom opremom i mašinama, objektima, transportom i IT opremom na jednoj sveobuhvatnoj platformi.
U kompanijama koje posluju u oblasti komunalnih usluga i elektroprivrede postoji veliki broj poslovnih procesa koji se pokreću na dnevnom nivou, a koje rezultiraju uslugama za krajnje korisnike. Uvođenjem PROZONE softverskih rešenja koja se lako integrišu u postojeće informatičke sisteme, javne organizacije mogu poboljšati svoje poslovne procese: od planiranja, projektovanja, implementacije do njihove primene.
Danas čelična industrija ne posluje više na staromodan način kao nekada. To su savremene kompanije koje posluju na principu visoko specijalizovanih kompjuterskih procesa koristeći automatizovanu opremu koja pomaže da se održi visok nivo efikasnosti. Za ovakvo poslovanje su potrebni softverski proizvodi specijalizovani za velike sistemi. Prozone je razvio dva rešenja koja je prilagodio potrebama čeličane u Severnoj Americi.
Uz intuitivan i napredan korisnički interfejs korišćenjem ovog sistema omogućeno je smanjenje operativnih troškova i rizika.

PROZONE DMS za Asset Management - IBM Maximo i eDocumentus

PROZONE pruža kompanijama sveobuhvatna rešenja za upravljanje i održavanje imovine uz korišćenje i implementaciju IBM Maximo softverskog proizvoda.

Ova rešenja omogućuju da se poveća pouzdanost opreme i infrastrukture kao i njenog održavanja u kompanijama svih veličina. Primena IBM Maximo softverskih proizvoda omogućuje bolju kontrolu troškova, poboljšanje učinkovitosti, efikasno upravljanje imovinom, objektima, IT opremom kao i osobljem zaduženim za pružanje usluga i održavanje svih materijalnih i nematerijalnih sredstava. Uz pomoć njih, moguće je značajno unaprediti procese koji su vezani za životni ciklus opreme i sredstava – od nabavke do održavanja. Na taj način se postižu bolje performanse iskorišćenosti opreme kao i smanjenje operativnih troškova.

Pored standardnih modula (upravljanje: imovinom, nabavkama, repromaterijalima i rezervnim delovima, ugovorima i uslugama), Maximo softverski proizvodi pružaju i mnoge druge prednosti. Više informacija možete pogledati na zvaničnom web-sajtu IBM-a.

PROZONE DMS za Asset Management – eDocumentus

PROZONE DMS za Asset Management – eDocumentus je aplikativni sistem za Enterprise Asset Management koji omogućava rad sa dokumentima u okviru IBM Maximo sistema. Komponenta pomaže Maximo korisnicima da čuvaju i organizuju dokumente na bezbednoj lokaciji – eDocumentus-u. Ova Maximo komponenta omogućava korisnicima organizovanje dokumenata u foldere, snimanje dodatnih atributa o dokumentima korišćenjem atributa i tipova dokumenata, jednostavnu pretragu dokumenata, praćenje verzija dokumenta kao i beleženje svih informacija o izmenama dokumenta.

Maximo korisnici mogu, koristeći eDocumentus rešenje za upravljanje dokumentima da koriste sve standardne funkconalnosti za upravljanje tehničkom dokumentacijom. Pristup dokumentaciji je omogućen na isti, kontrolisan način kako za korisnike Maxima tako i za korisnike koji pristupaju sistemu izvan Maximo sistema. Ove funkcionalnosti su omogućene potpunom integracijom eDocumentus DMS sistema sa IBM Maximom. Dokumentaciji se pristupa kroz interfejs Maximo aplikacije gde se za svaki objekat koji se prati vezuju strukture dokumenata.