Recent posts

Prozone IT Solutions

Iskustvo Senior developera u Prozone-u

Kako bismo rasvetlili šta to znači biti senior u IT timu, popričali smo sa Aleksandrom Orozom, senior Java developerom u našoj kompaniji.

Prozone IT Solutions

Rešavanje logističkih izazova i upravljanje lancem snabdevanja u e-trgovini

Kako Vaša kompanija raste, pružanje najboljeg korisničkog iskustva kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenima može da postane komplikovano.

Prozone IT Solutions

Kako eCommerce add-on za IBM Maximo može da pomogne vašem poslovanju?

eCommerce add-on je proširenje za Maximo i može se koristiti u softveru za povezivanje sa veb portalom (Vroozi ili BuierKuest) ili određenom prodavnicom.

„Šta treba da znate pre nego što počnete da radite?“ – Održana radionica u okviru YSF

U ponedeljak, 19. novembra, predstavnice Prozone-a, Aleksandra i Milica su održale  radionicu na temu “Šta treba da znate pre nego što počnete da radite? Postavljanje ciljeva u IT karijeri.“ Ova radionica je održana u prostorijama Rektorata u okviru Youth Speak Forum-a koju organizuje studentsko udruženje AIESEC, a Prozone je bio jedan od pokrovitelja događaja.

Na radionici studenti su imali priliku da nauče kako da postave svoje ciljeve za naredni period i kako da definišu svoje vrednosti, a to sve u svrhu toga da identifikuju koji su to poslovi u IT-ju koji bi im najviše odgovarali, kao i način rada koji bi se uklapao u njihova očekivanja. Među učesnicima bilo je studenata sa  FTN-a, PMF, Visoke tehničke škole i Filozofskog fakulteta.

Prozone ovakvim aktivnostima podržava neformalnu edukaciju mladih i deli znanje kako bi zajednički stvarali bolje i zdravije društvo. Ove godine Youth Speak Forum je posetilo oko 100 studenata.