Recent posts

Prozone IT Solutions

Iskustvo Senior developera u Prozone-u

Kako bismo rasvetlili šta to znači biti senior u IT timu, popričali smo sa Aleksandrom Orozom, senior Java developerom u našoj kompaniji.

Prozone IT Solutions

Rešavanje logističkih izazova i upravljanje lancem snabdevanja u e-trgovini

Kako Vaša kompanija raste, pružanje najboljeg korisničkog iskustva kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenima može da postane komplikovano.

Prozone IT Solutions

Kako eCommerce add-on za IBM Maximo može da pomogne vašem poslovanju?

eCommerce add-on je proširenje za Maximo i može se koristiti u softveru za povezivanje sa veb portalom (Vroozi ili BuierKuest) ili određenom prodavnicom.

Održana prezentacija softvera za lokalne skupštine „eParlament“

Prošlog meseca u Novom Sadu održana je prezentacija elektronskog parlamenta, softvera koga je razvio tim Prozone. Prezentacija je bila organizovana za predstavnike opština koji su bili u prilici da se upoznaju sa svim mogućnostima koje nudi ovaj softver, jer će uskoro imati priliku da ga koriste u svojim lokalnim skupštinama.

Za sada će ga koristiti grad Leskovac i Pančevo. Softver je razvijen kao deo projekta „Jačanje nadzorne uloge i javnosti u radu Narodne skupštine“ koji sprovodi Program UN za razvoj UNDP, uz podršku Švajcarske vlade.

U potpunosti je parametrizovan kako bi se što lakše mogao implementirati u bilo kojoj Skupštini, budući da načini vođenja sednice, rokovi za podnošenje materijala, vremena govorništva i slično variraju od lokalne samouprave do lokalne samouprave. Ceo projekat je realizovan u cilju sa da se poveća transparentnost i efikasnost rada Narodne Skupštine i lokalnih skupština širom Srbije.