Za kompanije koje posluju sa velikim brojem poslovnih procesa koji su skloni stalnim promenama, PROZONE osigurava visoke performanse, bolju kontrolu procesa i veću fleksibilnost sa manje troškova za softverske usluge. Naša rešenja omogućuju organizacijama da poboljšaju i u kontinuitetu unapređuju usluge svojim kupcima. Stavljajući fokus na same poslovne procese stvaraju se uslovi za njihovu racionalizaciju i pojednostavljenje.

 

ECM tehnologije

Naši visokokvalifikovani i stručni konsultanti implementiraju kompletna ECM rešenja našim klijentima od početka do kraja primenjujući standarde ECM tehnologija.

  •     Upravljanje poslovnim procesima i poslovnim tokovima
  •     Obuhvat papirne dokumentacije
  •     Elektronsko upravljanje dokumentima
  •     Elektronski potpis na dokumentima
  •     Međusobna saradnja
  •     Upravljanje sadržajima za veb sajtove i portale
  •     Izveštavanje

ECM proizvodi

PROZONE ECM i BPM rešenja su razvijana u najvećoj meri oslanjajući se na proizvode eDocumentus i EMC Documentum kao osnovne platforme.

eDocumentus je integrisano softversko rešenje za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima. Ova softverska platforma omogućuje jednostavno kreiranje i modifikaciju poslovnih procesa, izvršavanje poslovnih procesa, njihovu analizu i reinženjering.

EMC Documentum je vodeće softversko rešenje za upravljanje sadržajima u organizacijama. Prozone koristi ovu platformu pri implementaciji rešenja svojim klijentima. EMC Documentum bitno omogućava upravljanje dokumentima I poslovnim procesima preduzeća i osnova je za razvoj “EMC Enterprise Content Management” i “Intelligent Case Management” softverskih rešenja.

PROZONE koristi EMC Documentum metodologiju realizacije projekata pri implementaciji projekata. Naš konsultantski tim za EMC Documentum stekao je značajno iskustvo na polju uvođenja ove platforme u okruženjima sa velikim brojem zaposlenih, u različitim oblastima i industrijama uključujući bankarstvo i finansije, naftu i gas, elektroprivredu, inženjering, zdravstvenu zaštitu i javni sektor.

 

Sve informacije o platformi, podršci, održavanju i uslugama  možete pogledati na pratećem linku.