PROZONE pruža sveobuhvatna rešenja za upravljanje i održavanje imovine kompanijama uz korišćenje i implementaciju IBM Maximo softverskog proizvoda.

Ova rešenja omogućuju da se poveća pouzdanost opreme i infrastrukture kao i njenog održavanja u kompanijama svih veličina. Primena IBM Maximo softverskih proizvoda omogućuje bolju kontrolu troškova, poboljšanje učinkovitosti, efikasno upravljanje imovinom, objektima, IT opremom kao i osobljem zaduženim za pružanje usluga i održavanje svih materijalnih i nematerijalnih sredstava.
Stručni tim kompanije PROZONE blisko sarađuje sa svakim klijentom pojedinačno u projektovanju i razvoju rešenja koja će zadovoljiti različite njihove zahteve i tržišne izazove.

„IBM Maximo Enterprise Asset Management“ je vodeća softverska platforma koja omogućuje korisnicima poboljšanje performansi procesa, efikasniju upotrebu repromaterijala, sredstava za održavanje i upravljanje kompletnim uslugama održavanja. Pored standardnih modula (upravljanje: imovinom, nabavkama, repromaterijalima i rezervnim delovima, ugovorima i uslugama), Maximo softverski proizvod pruža i mnoge druge prednosti:

  •     Specifična industrijska rešenja po potrebi korisnika za poslovne procese u određenim industrijama
  •     (Maximo za pružanje usluga, Maximo za transport, Maximo za naftu i gas, Maximo za komunalne usluge…).
  •     Sposobnost praćenja, upravljanja i održavanja poslovno-kritične imovine, povećanje produktivnosti, pouzdanost u radu i povrat ulaganja.
  •     Fleksibilna i prilagodljiva integracija sa postojećim aplikacijama
  •     Moćan mehanizam za prilagođavanje postojećim poslovnim procesima
  •     Okruženje intuitivno i jednostavno za rad korisnicima u celoj organizaciji

PROZONE stručni tim za realizaciju IBM Maxima sastoji se od sertifikovanih konsultanata koji su razvijali i primenili softvere u kompanijama širom sveta omogućivši im povećanje efikasnosti, bolju kontrolu poslovanja i upravljanje poslovima upravljanja imovinom I održavanjem prilikom implementacije projekata na Bliskom istoku i u Velikoj Britaniji.

 

Sve informacije o podršci, održavanju i uslugama Maximo softverske platforme možete pogledati na pratećem linku.