Kompanije iz industrije prerade nafte i gasa pozitivno posluju uz veliku dobit. Upravljanje sredstvima kao i upravljanje održavanjem  imovine osnovi su procesi koji značajno utiču na efikasnost kompanije.

Kompanija PROZONE pruža rešenja za upravljanje imovinom i poslovanjem koja su bazirana na IBM Maximo softverskim proizvodima. Naša industrijska rešenja pomažu kompanijama da upravljaju proizvodnom opremom i mašinama, objektima, transportom i IT opremom na jednoj sveobuhvatnoj platformi.

 

IBM Maximo namenjen je kompanijama koju posluju u industriji nafte i gasa i iskustveno im pomaže u poboljšanju produktivnosti i učinkovitosti njihove kritične imovine.

  • Upravljanje imovinom sa jedinstvenim pristupom
  • Pojedinačno upravljanje sredstvima i njihovim životnim ciklusom uključujući i nabavke, upravljanje zalihama, upravljanje radnim zadacima kao i preventivnim održavanjem.
  • Adresiranje specifičnih potreba u industriji nafte i gasa poput šifarnika kvarova, specifikacije imovine, detalja lokacija, propisa iz ove oblasti, uslova za rad, radnih dozvola itd.

 

 

Naš stručni i razvojni tim je implementirao Maximo rešenja u kompanijama sa velikim brojem zaposlenih iz oblaste nafte i gasa na tržištu Bliskog istoka kao i u Velikoj Britaniji.