Kompanija PROZONE iz Novog Sada nastavlja sa predstavljanjem softverskih rešenja na tržištu Bliskog istoka.

Nastupom na ovogodišnjoj tehnološkoj nedelji “GITEX” koja se održava od 20. do 24. oktobra u Dubaiju, PROZONE – IT Solutions predstaviće svoja rešenja iz oblasti poslovnih procesa za upravljanje imovinom, materijalnim i nematerijalnim sredstvima (Enterprise Asset  Management) kao i upravljanje poslovnim tokovima, procesima i sadržajima (Enterprise Content Management).

Ove godine Republika Srbija je zvanična zemlja partner sajma GITEX koji je najveća IKT izložba na Bliskom istoku i Severnoj Africi poslednje tri decenije. Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza “SIEPA” nosilac je nacionalnog štanda Srbije u okviru kojeg će se predstaviti i novosadski PROZONE.

Nakon iskustva sa svog prvog nastupa 2007. godine i ugovorenih poslova, PROZONE unapređuje i širi svoje poslovne mogućnosti te će posetioci ponovo imati priliku da se upoznaju sa dosadašnjim rešenjima koje ova kompanija uspešno implementira na Bliskom Istoku.

Poslednjih godina PROZONE se stručno specijalizovao u implementaciji softvera u  industriji prerade nafte i gasa. Rastuće potrebe blisko-istočnog i severno-afričkog tržišta za IKT rešenjima prvenstveno su prepoznata od strane velikih nacionalnih korporacija.

Dugogodišnje prisustvo PROZONE na ovom tržištu u okruženjima sa velikim brojem korisnika, omogućilo je sticanje dobre prakse u pružanju različitih IT usluga svojim klijentima poput Kuwait National Petroleum Company, Kuwait Oil Company, Petrochemical Industries Company K.S.C Kuwait, Consolidated Constructor Company Lebanon – Greece.

Od svog osnivanja 2002. godine do danas, PROZONE inovira i ulaže u svoje kadrove i infrastrukturu u cilju optimizacije sopstvenog poslovanja ali i poslovanja svojih klijenata te je iz tih razloga otišao korak napred otvorivši i predstavništvo u Kuvajtu.

Na prošlogodišnjem sajmu GITEX predstavilo se više od 3.500 izlagača iz 54 zemlje sveta na izložbenom prostoru površine 78.000 kvadratnih metara, koji je posetilo preko 140.000 posetilaca iz 144 zemlje. PROZONE izrađuje softver za domaće i strane kompanije iz sektora osiguranja, bankarstva, elektrodistributivnih delatnosti  kao i za državne organe i organizacije u Kuvajtu, Kataru, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Libanu, Grčkoj, Austriji, Sloveniji, Holandiji, Velikoj Britaniji i Srbiji. Kontakt: office@prozone.rs Puskinova 26, Novi Sad 21000, Serbia, +381 21 47 20 200, www.prozone.rs