Kompanija PROZONE – IT solutions iz Novog Sada postala je autorizovani i sertifikovani partner za prodaju i implementaciju IBM Tivoli Enterprise Asset Management softverskih proizvoda za regiju Srbije, Makedonije, Crne Gore, Republike Srpske i Albanije.

 

IBM program sertifikacije namenjen je IT inženjerima kako bi stekli kvalifikacije i prikazali svoju stručnost u savladavanju najnovijih IBM tehnologija. Sertifikacija potvrđuje veštinu, znanje, sposobnost kompanije i njenih zaposlenih kao partnera od poverenja u regiji.

 

 

Sticanjem Sertifikata korisnici imaju mogućnost da se konsultuju sa našim timom kako bi im pomogli u proceni, planiranju i realizaciji implementacije IBM Maximo softverskih proizvoda i rešenja.

PROZONE prati rastuće tehnološke potrebe tržišta u regionu ulažući u sopstvene kadrove, predlaže i kreira softverska rešenja kako bi unapredio i olakšao poslovanje svojim korisnicima.

Razumevanje načina primene informacionih tehnologija u organizacijama sve više dobija na značaju. Korišćenjem IBM softvera organizacije imaju mogućnost da nesmetano i kvalitetno posluju prateći tehničko-tehnološki razvoj u oblastima u kojima posluju.

 

Primenom IBM Enterprise Asset Management rešenja kompanije mogu povećati efikasnost sredstava i opreme pomoću softverske platforme za upravljanje održavanje svih vrsta osnovnih i proizvodnih sredstava.

PROZONE je obezbeđujući sertifikat za Tivoli EAM podigao nivo svog partnerstva sa IBM-om na “Advanced” pretvarajući znanje i iskustvo sa domaćeg, bliskoistočnog tržišta, kao i tržišta EU iz oblasti Asset Management-a u kompletna softverska EAM rešenja i  podršku korisnicima i njihovim specifičnim potrebama.