Na nedavno završenim Međunarodnim danima energetike i investicija koji su održani na Novosadskom sajmu Stevo Milošević, poslovni analitičar iz Prozone-a, je održao prezentaciju projekta ELEE – softvera za automatsku kategorizaciju objekata.

Stevo je izlagao u okviru svečane plenarne konferencije koja je otvorila ovogodišnje Međunarodne dane energetike i investicija pod pokroviteljstvom Centralnog evropskog foruma za razvoj CEDEF-a i Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine.

Prezentacija je održana u velikoj sali Kongresnog centra “Master” u okviru koje je predstaviljen projekat na kome je kompanija Prozone radila protekle godine. U pitanju je ELEE softver za automatsku kategorizaciju objekata na osnovu kriterijuma energetske efikasnosti i sprovođenje energetskih pregleda.


Novosadski sajam, Centralno evropski forum za razvoj CEDEF i Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine, tradicionalno su i ove godine organizovali Međunarodne dane energetike i investicija u trajanju od dva dana.