Studentska organizacija EESTEC LC Novi Sad studentima Univerziteta u Novom Sadu predstavlja mogućnosti zaposlenja i razvoja karijere u kompanijama koje posluju u našoj zemlji organizujući “KONTEH – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi” na najvećem fakultetu u Republici Srbiji, Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

KONTEH je jedinstveni sajam koji povezuje kompanije sa obrazovnim institucijama i ljudskim resursima (studentima, odnosno diplomcima kao kandidatima za posao ili praksu).

U toku sajma kompanije izlagači će, kao i prethodnih godina, imati priliku da predstave svoju delatnost studentima kroz neposredni kontakt tako i kroz prezentacije koje će biti otvorene za sve posetioce sajma. Studenti i kandidati za posao će, sa druge strane, pored mogućnosti da na licu mesta uruče svoj CV poslodavcima za koje su zainteresovani, moći isti da ostave i u elektronskoj bazi koja će biti na raspolaganju svim kompanijama-učesnicama tokom narednih godinu dana, čime direktno sebi uvećavaju šansu za dobijanje radnog mesta ili prakse.

Pored prezentacija kompanija, u toku trajanja sajma u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka biće organizovane tribine i treninzi čiji je glavni cilj obuka mladih interesenata za posao da pravilno napišu CV i što uspešnije obave intervju za posao.

 

PROZONE će i ove godine biti prisutan na #KONTEH14 i ujedno pozivamo studente @FTN_NS i @pmf_ns da nas posete.

 

 

Više informacija o ovom sajmu možete pogledati na sajtu kao i na društvenim mrežama.