Recent posts

Prozone IT Solutions

Čistiji kod, mirnija glava i manje sedih

  „Potrebno je manje vremena da se uradi nešto dobro, nego da se objasni zašto ste to uradili pogrešno.“ – HV Longfelou   Od mog prvog susreta sa taskovima i implamentacijom, još na fakultetu, pa sve do danas, moj pogled na programiranje i organizaciju koda se drastično promenio. U početku, kao i svakom junioru, bilo […]

Prozone IT Solutions

Proslavili smo 16 godina Prozone-a

U petak, 23. novembra obeležili smo 16. godišnjicu osnivanja firme u Golf city centru na SPENS-u. Za sjajnu atomsferu bili su zaslužni „Viktorija bend“, a veče je obeležila dodela nagrada za najkolege gde su podeljene diplome i pokloni za sedamnaest kategorija, a neke od njih su „Modna mačka“, „Najveseliji kolega“, „Najbrižniji kolega.“ Kolege su imale priliku […]

Prozone IT Solutions

„Šta treba da znate pre nego što počnete da radite?“ – Održana radionica u okviru YSF

U ponedeljak, 19. novembra, predstavnice Prozone-a, Aleksandra i Milica su održale  radionicu na temu “Šta treba da znate pre nego što počnete da radite? Postavljanje ciljeva u IT karijeri.“ Ova radionica je održana u prostorijama Rektorata u okviru Youth Speak Forum-a koju organizuje studentsko udruženje AIESEC, a Prozone je bio jedan od pokrovitelja događaja.

Prezentacija našeg projekta na Međunarodnim danima energetike

Na nedavno završenim Međunarodnim danima energetike i investicija koji su održani na Novosadskom sajmu Stevo Milošević, poslovni analitičar iz Prozone-a, je održao prezentaciju projekta ELEE – softvera za automatsku kategorizaciju objekata.

Stevo je izlagao u okviru svečane plenarne konferencije koja je otvorila ovogodišnje Međunarodne dane energetike i investicija pod pokroviteljstvom Centralnog evropskog foruma za razvoj CEDEF-a i Pokrajinskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine.

Prezentacija je održana u velikoj sali Kongresnog centra “Master” u okviru koje je predstaviljen projekat na kome je kompanija Prozone radila protekle godine. U pitanju je ELEE softver za automatsku kategorizaciju objekata na osnovu kriterijuma energetske efikasnosti i sprovođenje energetskih pregleda.

Novosadski sajam, Centralno evropski forum za razvoj CEDEF i Pokrajinski sekretarijat za energetiku i mineralne sirovine, tradicionalno su i ove godine organizovali Međunarodne dane energetike i investicija u trajanju od dva dana.