Recent posts

Prozone IT Solutions

Proslavili smo 16 godina Prozone-a

U petak, 23. novembra obeležili smo 16. godišnjicu osnivanja firme u Golf city centru na SPENS-u. Za sjajnu atomsferu bili su zaslužni „Viktorija bend“, a veče je obeležila dodela nagrada za najkolege gde su podeljene diplome i pokloni za sedamnaest kategorija, a neke od njih su „Modna mačka“, „Najveseliji kolega“, „Najbrižniji kolega.“ Kolege su imale priliku […]

Prozone IT Solutions

„Šta treba da znate pre nego što počnete da radite?“ – Održana radionica u okviru YSF

U ponedeljak, 19. novembra, predstavnice Prozone-a, Aleksandra i Milica su održale  radionicu na temu “Šta treba da znate pre nego što počnete da radite? Postavljanje ciljeva u IT karijeri.“ Ova radionica je održana u prostorijama Rektorata u okviru Youth Speak Forum-a koju organizuje studentsko udruženje AIESEC, a Prozone je bio jedan od pokrovitelja događaja.

Prozone IT Solutions

Održana prezentacija softvera za lokalne skupštine „eParlament“

Prošlog meseca u Novom Sadu održana je prezentacija elektronskog parlamenta, softvera koga je razvio tim Prozone. Prezentacija je bila organizovana za predstavnike opština koji su bili u prilici da se upoznaju sa svim mogućnostima koje nudi ovaj softver, jer će uskoro imati priliku da ga koriste u svojim lokalnim skupštinama.

Nova verzija Maxima

Nova verzija IBM Maximo Asset management-a 7.6 je izdata tokom decembra.

Isprobajte nove funkcionalnosti koje donosi Maximo:

• Poboljšani korisnički interfejs
• Značajna unapređenja Maximo analitike i izveštavanja
• Ugrađena funkcionalnost mobilnog pristupa Maximu za koju nije potrebno dodatno licenciranje

Više informacija o novim Maximo funkcionalnostma mođete pronaći ovde.

Ukoliko razmišljate o implementacije Asset management sistema ili planirate da poboljšate postojeću verziju zbog novih funkcionalnosti koje ona donosi sa sobom, kontaktirajte nas, kako bi zajednički sa našim stručnim timom izvršili analizu i najbolji način primene Maximo rešenja u vašoj kompaniji.